Prekid kod drugog gola: Igrače Katara gađali cipelama (Video)

Objavljeno: 29. 1. 2019 u 18:51h

Katar se u plasirao u finale Kupa Azije, gdje ga očekuje Japan. U polufinalu su sa 4:0 savladali Ujedinjene Arapske Emirate. 

Meč je obilježila nesvakidašnja situacija i prekid kod drugog gola. Naime kad je Almoz pogodio za 2:0 za Katar domaći navijači su krenuli da cipelama i papučama gađaju reprezentativce ove zemlje koji su stekli veliku prednost, pa je nastupio prekid.

Gađani su gosti i sa terena od ljudi koji su trebali da budu obezbjeđenje, pa je sve prijetilo da eskalira čak i u sukob.

Na kraju se sve smirilo, a reprezentativci Katara su nakon prekida postigli još dva gola.

https://twitter.com/mrjordangardner/status/1090258401840386050

Izvor: Srpskainfo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/prekid-kod-drugog-gola-igrace-katara-gadjali-cipelama-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])