Ovo je vjerovatno najbizarniji poen u tenisu ikada (Video)

Objavljeno: 12. 6. 2019 u 18:13h

Jedan od najbizarnijih poena ove sezone viđen je na čelendžeru u Kazahstanu.

Situacija se dogodila na meču osmine finala dublova, u kojem su Džaziri i Mansuri igrali protiv Kinga i Risa.

Tuniski teniseri bili su suočeni sa dvije brejk prilike, a poslije lošeg riterna Kinga izgledalo je kao da je prva spasena.

Džaziri je krenuo ka stolici, da promijeni reket ili nešto slično, a onda se loptica, na opšte zaprepašćenje svih, odbila od konstrukcije koja drži mrežu nazad u teren.

Mansuri je uspio da odreaguje, ali su on i njegov partner na kraju izgubili poen, samim tim i gem, a poslije gubitka seta (6:3) predali meč, prenosi “B92”.

Da li ste ikada vidjeli “luđe” osvojen poen u tenisu?

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ovo-je-vjerovatno-najbizarniji-poen-u-tenisu-ikada-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])