Ovaj Mesijev gol najbolji je u istoriji Barselone (Video)

Objavljeno: 28. 3. 2019 u 19:33h

Pogodak Lionela Mesija iz Kupa kralja u sezoni 2006./2007. na utakmici s Hetafeom (5:2) izabran je za najbolji u istoriji Barselone.

Slavni katalonski klub osnovan je 1899. godine, a u 120 godina postojanja kluba zabijeni su sjajni golovi, Mesijev je ipak bio najbolji.

Argentinac je tada sjurio s centra, prošao polovinu igrača Hetafea i na kraju lobom poslao loptu u mrežu.

“Želim da zahvalim svima koji su glasali da moj gol bude najbolji u istoriji Baraselone. Hvala vam na ovom poklonu i što ste me i na ovaj način upisali u istoriju kluba. Hvala svima i želim vam sve najbolje” – izjavio je Mesi po objavljivanju rezultata ankete.

Na početku takmičenja u izboru su se našla čak 63 pogotka. Glasanje je počelo krajem decembra 2018. i u proteklih tri mjeseca u glasanju je učestvovalo oko 500.000 navijača. Barselona je objavila da su u glasanju učestvovali navijači iz više od 160 zemalja.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ovaj-mesijev-gol-najbolji-je-u-istoriji-barselone-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])