Nadal udario glavom u kameru pri izlasku na teren i zaradio ožiljak (Video)

Objavljeno: 2. 6. 2019 u 10:26h

Rafael Nadal je bez većih problema završio posao u prvoj nedjelji turnira na Rolan Garosu. Branilac trofeja je na putu do osmine finala izgubio svega jedan set i to u trećem kolu od Belgijanca Davida Gofana.

Čini se da su Špancu veći problem od protivnika napravile neke nepredviđene stvari, a jedna zanimljiva situacija dogodila mu se na samom startu turnira.

Naime, kada je izlazio na teren u meču prvog kola protiv Nijemca Janika Hanfmana, Rafa je udario glavom u kameru koja je bila postavljena tik iznad ulaza u teren.

 

Sve je naravno zabilježeno na TV snimku, a Rafa je u razgovoru za “Tennis Channel” priznao da se dobro “opaučio” i da mu je ostao ožiljak.

“Kamera se pomjerala u stranu kada sam izlazio na teren. Izlazio sam na ovaj teren mnogo puta i nikad se slično nešto nije dogodilo. Nešto se desilo sa tom kamerom” – rekao je Španac.

Izvor: Sport.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/nadal-udario-glavom-u-kameru-pri-izlasku-na-teren-i-zaradio-oziljak-video/||claudebot