Mihajlović u suzama molio doktore da ga puste na utakmicu

Objavljeno: 26. 8. 2019 u 16:05h

Italijanski list Gazzetta dello Sport objavio je informaciju da je trener Bolonje Siniša Mihajlović molio doktore da ga puste iz bolnice kako bi bio uz svoje igrače u meču 1. kola Serije A protiv Verone, a koja je završena rezultatom 1:1.

Mihajlović je u prije više od mjesec dana saopštio da mu je dijagnostikovana leukemija, a ljekari su ranije potvrdili da je potreban agresivan tretman – hemoterapija i radioterapija, kako bi šanse za oporavak bile što je moguće veće.

Prema pisanju Gazzetta dello Sporta, igrači Bolonje su bili poprilično iznenađeni kada su vidjeli trenera kako dolazi u hotel, a kada je počeo svoj govor, neki od igrača nisu mogli sakriti emocije i počeli su plakati.

“Obećao sam da ću biti ovdje s vama, i evo, tu sam. Za neke sam budala jer sam izašao iz bolnice, ali ipak sam želio biti ovdje i pružiti vam podršku” – rekao je Mihajlović na sastanku pred utakmicu u hotelu.

Takođe, navodi se da su doktori insistirali da Mihajlović ne napušta bolnicu kako bi proces rehabilitacije bio što uspješniji, a prema navodima ovog lista srpski stručnjak je u jednom trenutku plakao od bijesa i bukvalno je preklinjao doktore da ga puste na utakmicu.

Mihajlović je u bolnici proveo 40 dana, ali doktori su bez obzira na to smatrali da broj stanica u krvi i koštanoj srži nije normalne vrijednosti, što bi obično trebalo biti nakon 21 do 30 dana od početka hemoterapije.

U jednom trenutku je čak i rekao da je siguran kako će se vrijednosti povećati, ali da ga moraju pustiti da se priključi ekipi.

Gazzetta dello Sport navodi da je Mihajlović na početku imao malo problema s hodanjem jer su mu koljena podrhtavala, a tekst su završili ohrabrujućim porukama kako je bitka tek počela i da je srpski trener dolaskom na utakmicu u Veroni postigao jedan od najboljih pogodaka u svom životu.

Izvor: Klix/ K. H.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/mihajlovic-u-suzama-molio-doktore-da-ga-puste-na-utakmicu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])