Mihael Šumaher pri svijesti nakon tajnog liječenja matičnim ćelijama u Parizu

Objavljeno: 11. 9. 2019 u 16:50h

Mihael Šumaher je, kako se navodi, pri svijesti, nakon što je podvrgnut liječenju matičnim ćelijama u Parizu.

Legendarni vozač Formule 1 nije viđen u javnosti skoro šest godina, nakon što je doživio tešku nesreću prilikom skijanja na Alpama.

Sedmostruki svjetski šampion je u Parizu, gdje je podvrgnut novom talasu liječenja u bolnici Georges Pompidou.

Šumahera liječi vodeći hirurg koji je specijalizovan u liječenju matičnim stanicama.

Francuski Le Parisien navodi kako je legendarni vozač formule jedan pri svijesti nakon liječenja u utorak.

Takođe je navedeno da je bolnica potpuno zatvorena nakon što je Šumaher dovezen vozilom hitne pomoći iz svoga doma u Švajcarskoj.

Le Parisien je citirao neimenovanu doktorku koja radi u ovoj bolnici. Ona je navela da je Šumaher sada pri svijesti i pokazuje znakove oporavka.

“Da, mogu vas uvjeriti da je budan” – doktorka je navodno rekla.

Šumaherova porodica nije komentarisala najnovija dešavanja. Nastavljaju dosadašnju šestogodišnju ćutnju, nakon što je legendarni vozač stavljen u indukovanu komu 2013. godine.

Šumaherov menadžment je uvijek naglašavao da njegovo zdravlje nije stvar za javnost.

Izvor: Avaz/ A. P.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/mihael-sumaher-pri-svijesti-nakon-tajnog-lijecenja-maticnim-celijama-u-parizu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])