Kristijano Ronaldo otkrio kada bi mogao da završi karijeru

Objavljeno: 21. 8. 2019 u 12:06h

Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to moze da se desi i sljedeće godine.

“Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sljedeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvijek uživam u trenutku” – rekao je Ronaldo, a prenosi TVI.

Ronaldo je osvajač pet “Zlatnih lopti”, rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester Junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže ljestvicu u fudbalskom svijetu.

“Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja” – zaključio je Ronaldo.

Portugalac je prošlog ljeta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu “stare dame” odigrao je 43 utakmcie u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/kristijano-ronaldo-otkrio-kada-bi-mogao-da-zavrsi-karijeru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])