Krenula Zvezda, Milojević: Stojković i Ivanić su uradili pravu stvar

Objavljeno: 9. 6. 2019 u 10:39h

Crvena zvezda je krenula sa pripremama za novu sezonu! Šampion Srbije na spisku za nova iskušenja ima 33 fudbalera. Sa prvog okupljanja su izostali El Fardu Ben, dok su zbog reprezentativnih obaveza izostali Mirko Ivanić, Filip Stojković, Milan Borjan, Srđan Babić, Milan Gajić, Dejan Joveljić i Nikola Krstović.

U odnosu na šampionski tim, klub su napustili Aleksa Terzić, Rašid Sumaila i Džonatan Kafu kojima su istekle pozajmice, Nenad Milijaš i Nemanja Supić koji su završili karijere. Od novih imena tu je  defanzivac Radovan Pankov. Sa pozajmice se vratio Dejan Meleg, a prvi put sa Zvezdom će trenirati i napadač Dejan Vidić. Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković su omladinci koji će dobiti šansu na pripremama

Ipak novinare je najviše interesovao slučaj Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića koji nisu željeli da igraju za Crnu Goru protiv takozvanog Kosova.

“To je njihova odluka. Jednostavno, nije im bilo lako, odlučili su i odradili ono što im srce govori. Napravili su pravu odluku. Ako niste maksimalno koncentrisani onda to nije to”, rekao je Milojević.

Izvor: Srpskainfo / Autor: Darko Dragičević 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/krenula-zvezda-milojevic-stojkovic-i-ivanic-su-uradili-pravu-stvar/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])