Kežman dogovorio najveći transfer srpskog fudbala

Objavljeno: 27. 7. 2019 u 12:54h

Transfer Sergeja Milinković-Savića u Mančester junajted je praktično dogovoren i ostale su sitnice oko načina isplate novca za vezistu Lacija, tvrdi italijanski list Korijere delo Sport.

Menadžer Mateja Kežman i čelnici Junajteda se dogovoraju oko najvećeg transfera u istoriji srpskog fudbala.

Korijere je objavio da se još traži formula za bonuse koji će iznositi 15 miliona evra. Gazeta je ranije izvjestila da je obeštećenje  75.000.000 evra fiksno, plus 15 miliona u bonusima.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/kezman-dogovorio-najveci-transfer-srpskog-fudbala/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])