Kakav kralj! “Želio bih iskreno da kažem hvala apsolutno nijednom saigraču, s obzirom na to da je ovo individualna nagrada. Gubitnici!”

Objavljeno: 5. 5. 2019 u 13:02h

Ustaljen je običaj da fudbaleri poslije osvojene individualne nagrade zahvale saigračima, ali Džo Loli napadač Notingem Foresta, očigledno nije jedan od onih koji poštuju tradiciju.

Naime, on je na svom Tviter profilu podijelio objavu kluba o tome da su ga navijači izabrali za igrača godine, a uz to je dodao i opis koji je nasmijao njegove pratitelje.

“Želio bih iskreno da kažem hvala apsolutno nijednom saigraču s obzirom na to da je ovo individualna nagrada, gubitnici”, napisao je 26-godišnji fudbaler, a njegova objava je brzo postala viralna.

Prije duhovitog komentara ipak se na uobičajen način zahvalio navijačima.

“Hvala svima koji su glasali, hvala na podršci tokom cijele sezone. Ovo mi puno znači”, napisao je Loli koji je ove sezone postigao 10 golova i imao 11 asistencija.

Izvor: Srpskainfo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/kakav-kralj-zelio-bih-iskreno-da-kazem-hvala-apsolutno-nijednom-saigracu-s-obzirom-na-to-da-je-ovo-individualna-nagrada-gubitnici/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])