Jovanović umjesto Milojevića na klupi Zvezde?

Objavljeno: 29. 4. 2019 u 18:52h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević sve je bliži odlasku iz kluba, a kao glavni kandidat za naslednika spominje se Ivan Jovanović.

Kako piše “Sportski žurnal”, nekadašnji šef stručnog štaba APOEL-a bi mogao da zamijeni Milojevića, ukoliko se obestine pisanja o njegovom odlasku.

Kako se navodi, čelnici crveno-bijelih razmišljaju o tome ko bi mogao da nasledi čovjeka koji se poslije titule iz prošle sezone, plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope, potom i grupnu fazu Lige šampiona ovog proljeća nalazi pred osvajanjem “duple krune” – prve za crveno-bijele od sezone 2006/07.

Jovanović je još 2017. godine bio blizu dolaska u Ljutice Bogdana, ali do toga nije došlo.

On je od od 2008. do 2013. godine trenirao APOEL, s kojim je stigao do četvrtfinala Lige šampiona i osvojio čak devet trofeja na Kipru.

Izvor: Žurnal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/jovanovic-umjesto-milojevica-na-klupi-zvezde/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])