Jokić kakvog nismo vidjeli: Bio spreman na obračun sa protivnikom (Video)

Objavljeno: 8. 5. 2019 u 10:27h

Nikola Jokić je još jednom brutalnom partijom obezbijedio vođstvo svom Denveru u polufinalnoj seriji sa Portlandom i tako doveo svoje Nagetse na korak od finala konferencije.

Da je Nikola odigrao brutalnu partiju to nije ništa novo, ali na ovoj utakmici Jokić je pokazao svoje drugo lice, e to je već nešto novo.

Naime, sredinom poslednjeg kvartala pri prednosti Denvera od čak 20 razlike i kada je pitanje pobjednika već praktično bilo riješeno, centar Portlanda Lenard je napravio jedan grub faul koji je žestoko iznerviao Srbina. Jokić se odmah okrenuo i nasrnuo na centra Blejzersa, ali srećom sudije su bile tu i spriječile ozbiljniji problem. Jedva su saigrači spriječili Nikolu da napravi problem.

Ostaje pitanje šta bi bilo da sudije nisu “uletjele” i stale ispred razjarenog Jokića.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/jokic-kakvog-nismo-vidjeli-bio-spreman-na-obracun-sa-protivnikom-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])