Ivanišević: Đoković je kao Real Madrid, ali nažalost moram ga napustiti

Objavljeno: 3. 7. 2019 u 20:14h

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević sarađivaće s najboljim igračem svijeta Novakom Đokovićem prve sedmice Wimbledona, a onda će morati otići s mjesta trenera zbog ranije dogovorenih obaveza.

Ivanišević u međuvremenu ističe kako je oduševljen što ga je srbijanski teniser pozvao u svoj stručni tim, a nada se i nastavku saradnje nakon trećeg Grand Slama sezone.

“Kada te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne. Nažalost, nisam uspio odgoditi sve dogovore koje sam imao od ranije pa ću ostati uz njega samo jednu sedmicu. Ali nema veze, on je profesionalac. Biće mi teško otići, ali nadam se da neće stati na ovome, da će ta saradnja biti nastavljena. Odlučićemo, porazgovarati. Međutim, šta god na kraju bilo, ova sedmica će mi uvijek ostati posebna”, rekao je Ivanišević.

Hrvat je sretan što se ponovno vratio na teniski teren, a uzbuđen je bio već na prvom treningu na Wimbledonu.

“Velika stvar mi je bio i taj nedjeljni prvi trening. Napokon sam nakon godinu uživao na teniskom terenu. To je jedan nivo koji funkcioniše nevjerovatno. Sve je impresivno”, poručio je bivši pobjednik Wimbledona.

Izvor: Klix/ N. K.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ivanisevic-djokovic-je-kao-real-madrid-ali-nazalost-moram-ga-napustiti/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])