Evrokup: Crveno-bijeli otputovali u Monako, Tomić prije polaska saopštio sjajnu vest

Objavljeno: 9. 10. 2018 u 16:47h

Trener KK Crvena zvezda mt:s Milan Tomić analizirao je narednog rivala u Evrokupu, poručio da je njegov tim zaboravio pobjedu u Podgorici i saopštio lijepe vijesti.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otputovali su sat vremena nakon podneva za Francusku, gdje ih sutra očekuje gostovanje ekipi Monaka.

Obje ekipe startovale su pobjedama u Evrokupu, ali vicešampion Francuske, za razliku od Crvene zvezde, ima dva poraza u domaćem prvenstvu.

“Imaju dvije pobjede i dvije izgubljene utakmice u Francuskoj ligi, i vrijedan brejk u Evrokupu. Sigurno da se radi o ekipi koja je vrlo nepredvidljiva, igraju puno u tranziciji, insistiraju na 1 na 1, puno kontranapada, igraju na polovini terena. Suština je da igraju jednostavno, znaju šta hoće i kako da koriste igrače koje imaju”, objasnio je Zvezdin trener u izjavi za klupski sajt.

Može li Zvezda do “brejka” u kneževini Monako?

“Moramo da imamo 40 minuta koncentracije i da kontrolišemo ritam i protivnika, Evrokup je ove sezone vrlo kvalitetan, svi su jaki, ako se malo opustimo imaćemo problema, važno je da smo već zaboravili Budućnost i spremamo se za Monako”, poručio je Milan Tomić.

Strateg crveno-bijelih saopštio je i jednu veoma važnu i dobru vijest pred put u Francusku.

“Regland je mnogo bolje, biće spreman za meč”, referisao je Tomić.

Zvezda će do Monaka stići preko Minhena, a večeras igrače srpskog šampiona očekuje trening u dvorani “Luj II” u Monaku koja se nalazi u sklopu istoimenog stadiona.

“Utakmica 2. kola Evrokupa između Monaka i Crvene zvezde igra se sutra od 19 časova i 45 minuta. Kvota je 1.80 na Monako. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART na utakmice Evrokupa.”

Izvor: Sportske.net / Autor: Mihajlo Vidojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/evrokup-crveno-bijeli-otputovali-u-monako-tomic-prije-polaska-saopstio-sjajnu-vest/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])