El Klasiko za Holanđanina, Real otima fudbalera Barsi?

Objavljeno: 26. 9. 2018 u 10:45h

Katalonci se najčešće spominali, možda ćemo vidjeti veliki obrt.

Frenki de Jong je igrač u centru pažnje!

Holandski igrač je uprkos velikom interesovanju ovog ljeta od strane prestižnih klubova odlučio da ostane makar još jednu sezonu u holandskom Ajaksu.

Za dvadesetjednogodišnjeg igrača se pored Real Madrida i Mančester Junajteda spominju još londonski Totenhem i Barselona. Međutim djeluje da je osvajač Lige šampiona trenutno u vodećoj poziciji, sudeći po holandskim medijima.

Klubu iz Amsterdama će po svemu sudeći biti upućena ponuda od oko 80 miliona evra za usluge mladog igrača od strane Real Madrida, ali mediji javljaju da je Junajted već poslao skaute kako bi gledali na djelu njegove nastupe i nije im problem da izjednače ponudu kluba iz španske prestonice.

Frenki de Jong trenutno nastupa na poziciji zadnjeg veznog za Ajaks i reprezentaciju Holandije, ali je prošle sezone nastupao i izgradio ime na poziciji štopera. Odlikuje ga mirnoća na lopti, tehnički odličan i naravno njegova polivalentnost.

Odluka da ostane još jednu sezonu u Holandiji je pametna jer igra standardno i može nastaviti svoj razvoj.

Ajaks nastupa u Ligi šampiona dobivši u prvom kolu grčki AEK rezultatom 3:0, ali u holandskoj Eredviziji su doživjeli ubjedljiv poraz u poslednjem kolu od PSV (0:3) gde je De Jong proveo svih 90 minuta na teren, ovog puta kao štoper.

Na vidiku je novi El Klasiko van terena.

“Večeras je utakmica između Sevilje i Real Madrida a gosti su favoriti sa kvotom 1.90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za predstojeće utakmice španske Primere!

Izvor: sportske.net / Piše: Stefan Matić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/el-klasiko-za-holandjanina-real-otima-fudbalera-barsi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])