Đorđević okuplja tim: Najavio kada dolazi Jokić

Objavljeno: 8. 8. 2019 u 12:36h

Poslije trijumfa protiv Finske u Zrenjaninu, selektor Aleksandar Saša Đorđević upozorio je igrače da neće dopustiti opuštanje, a potom govorio i o onima koji nisu nastupili.

Javnost najviše interesuje kada će se priključiti Nikola Jokić, koji u Zrenjaninu jedini nije bio u dvorani.

“Jokić se priključuje u četvrtak, prema planu”, odgovorio je Đorđević.

Među igračima koji nisu nastupili bili su i Nemanja Bjelica i Vasilije Micić. Oni su presjedeli meč zbog zdravstvenih razloga.

“Micić je dobio udarac na prvoj utakmici u Čačku. Uradio je analize koje kažu da je sve u redu, odigrao je malo bolje na treningu, ‘prokrvario’ je taj udarac. Nadam se da će moći normalnije da trenira od četvrtka. Potrebno mu je i te kako da trenira, jer i na Kopaoniku nije sve vrijeme trenirao”.

“Bjelica je dobio injekcije, osjeća se bolje, ima blokadu u vratu, što mu se drugi put dešava u reprezentaciji. Nadam se da će i on koliko od sutra biti na terenu. Daćemo mu malo vremena, uradio je na Kopaoniku sa nama dobar period priprema, sve što je mogao, shodno ugovoru i NBA pravilima”.

Takođe, pored klupe sjedeli su i bekovi, Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić.

“Gudurić je odradio jedan trening, Bogdanović isto, i on je imao svoje ugovorne NBA obaveze. Tek od četvrtka će Bogdanović biti sa nama, jer je Košarkaški savez Srbije uspio da obezbjedi neophodan novac za osiguranje. Stvarno čestitam čelnim ljudima u Savezu, nije uopšte mali novac u pitanju. Predsjednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Dejan Tomašević su svakodnevno bili u kontaktu sa ljudima iz FIBA i NBA i tražili rješenje. On će od sutra biti u ‘ful’ programu sa nama”, najavio je “Sale Nacionale”.

Dakle, Đorđević će u subotnjoj provjeri protiv Litvanije (21 čas, Štark arena), imati na raspolaganju kompletan tim za Svjetsko prvenstvo (31. avgust – 15. septembar).

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djordjevic-okuplja-tim-najavio-kada-dolazi-jokic/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])