Đoković: Šta god da kažem, biće izvučeno iz konteksta (Video)

Objavljeno: 6. 7. 2019 u 12:51h

Najbolji teniser svijeta je u intervjuu za “Sport klub”, poslije pobede nad Hubertom Hurkačom, rekao da mu to nije potrebno u ovom trenutku.

“Šta god da kažem, to će se odužiti… vjerovatno će biti i izvučeno iz konteksta. Prosto mi nije sada to potrebno kako dublje zalazim u turnir. Odgovarao sam i ukazivao sam im poštovanje na svako političko pitanje u tri-četiri konferencije koliko sam imao do sada ovdje”, rekao je Đoković.

Srpski teniser je prije nekoliko dana izjavio da voli da priča o temama koje nisu samo “forhend-bekhend”, ali isto tako sada nije vrijeme za to.

“Znam da oni hoće i dalje da diskutuju o tome i prosto osjećaju da je to šansa da se piše o nečemu drugom, ali sam to ostavio za poslije turnira”, kazao je srpski teniser.

Britanske i američke novinare najviše zanima Džastin Gimelstob, nekadašnji predstavnik igrača u ATP, koji je smijenjen s tog mjesta jer je optužen da je kriv za fizički napad na prijatelja i njegovu suprugu.

Gimelstob je potom podnio kontratužbu, proces na sudu i dalje traje i ovo je veoma pipljiva tema, pošto su Đoković i Gimelstob bliski saradnici i najbolji teniser svijeta ima samo lijepe riječi za njega.

Dobro je što je Novak zatvorio ovu temu na Vimbldonu i sačekaćemo kraj turnira i vrijeme poslije toga da vidimo njegov stav.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-sta-god-da-kazem-bice-izvuceno-iz-konteksta-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])