Đoković: Nema svađe sa Vavrinkom

Objavljeno: 7. 5. 2019 u 19:47h

Novak Đoković je sigurno krenuo na Mastersu u Madridu. Trijumf protiv Tejlora Frica nijednog momenta nije došao u pitanje, a srpski teniser je imao odličan servis u oba seta.

Đoković ističe da se polako privikava na šljaku i da očekuje dobre partije na njemu.

“Centralni teren je drugačiji od ostalih ovdje, više odgovara mom stilu igre. Lakše je udarati ritern, a servis bio veoma dobar. Ubacio sam preko 70 odsto prvog servisa, imao sam sedam asova. Uspio sam da u sedmom gemu napravim brejk, onda spasim svoj servis i to je bio ključni momenat” – rekao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta ističe da je sa njim trenutno radi brat Marko, koji je trener u Marbelji i da sa Marijanom Vajdom nema problema, već da je želio da provede vrijeme sa porodicom. Đoković je ponovio da je njegov glavni cilj – Rolan Garos.

“Nole Slem 2016. godine je najveći uspjeh moje karijere. To me ispraznilo i trebalo mi je vremena da se oporavim. Sad sam opet u istoj situaciji, ali u odnosu na taj period sad nema više velikog pritiska. Rasterećeniji sam”- istakao je Đoković.

Mnogo više od igre, Novak je morao da odgovara na pitanja o pismu koji je uputio Stanislas Vavrinka.

“Trenirali smo i razgovarali o situaciji u tenisu. Dopada mi se što želi da bude uključen, da izrazi mišljenje. Svi moraju da budu informisani, da razumiju kakva je situacija ali moraju da nas kontaktiraju jer znamo šta se dešava iza zatvorenih vrata i imamo potpune informacije. Sad nismo morali ništa da radimo jer se Džastin Gimelstob sam pvukao. Ne sviđa mi se što je odlučio da prvo javno govori o tome. Trebalo je prvo da razgovara sa momcima iz Savjeta. Rekao sam mu to, kao i da razumijem njegov stav. Sten i ja smo uvijek iskreni. Zbog toga smo dobri prijatelji, iako smo na terenu veliki rivali” -poručio je Novak.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-nema-svadje-sa-vavrinkom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])