Đoković ima novog dirigenta: Evo ko je zamijenio Marijana Vajdu

Objavljeno: 8. 5. 2019 u 17:44h

Poznato je već koliko je Novak Đoković vezan za svoju porodicu i koliko voli da provodi vrijeme sa roditeljima i braćom. Najmlađi Đorđe većinu godine provodi u Beogradu i ne putuje toliko često sa Noletom, ali zato Marka u posljednjih nekoliko godina sve češće viđamo da sjedi u boksu starijeg brata.

Srednji sin Dijane i Srđana, živi u Marbelji, gdje radi kao teniski trener na Akademiji Pepea Imaza. Kako Novak trenira u Marbelji, sasvim logično je da Marko prisustvuje treninzima, da sparinguju, a braća su ove sezone dva puta igrala dubl.

Ali ovog proljeća u Madridu, Marko ima drugačiju ulogu. Kako Marjan Vajda ne putuje više na sve turnire, njegovo mjesto u Kaha mahiki, zauzeo je baš Marko.

“Marjan ima porodicu i njemu nije lako da putuje stalno. Moram da imam nekog drugog, pa sam shvatio da bi najbolje bilo da to bude moj brat. Znamo se vrlo dobro, Marko je i ranije trenirao sa mnom, igrali smo i dubl” – rekao je Đoković u Madridu.

O istoj temi, Nole je dodao:

“Drago mi je što mi član porodice sa mnom. Pogotovo jer je riječ o mom bratu, kojeg mnogo volim. Počeo je da radi kao trener u Marbelji i odlučio sam da sada bude sa mnom”.

Inače, strasti oko smjene Krisa Kermouda, predsjednika ATP-a, i odnosima unutar Savjeta igrača kojima predsjedava Novak Đoković još se nisu smirile. Novinare je zanimalo kakav je odnos Đokovića sa Stenom Vavrinkom, poslije pisma u kojem je Švajcarac otvoreno kritikovao situaciju u bijelom sportu.

“Sten i ja smo trenirali prije početka turnira, a onda i razgovarali o svemu. S jedne strane dopada mi se što želi da bude uključen, da izrazi svoje mišljenje. To je nešto što podstičem kod svakog igrača. Svi moraju da budu informisani, da razumiju kakva je situacija jer svako može da doprinese boljitku. S druge strane, ne sviđa mi se to što je prvo mišljenje iznio u javnost, a nije razgovarao sa momcima iz Savjeta” – rekao je Đoković.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-ima-novog-dirigenta-evo-ko-je-zamijenio-marijana-vajdu/||claudebot