Đoković: Hvala ti, veliki Tesla (Foto)

Objavljeno: 5. 9. 2019 u 09:32h

Možda je završio učešće na US Openu, ali ne i boravak u Njujorku.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, šampiona Australijan Opena i Vimbldona, obišao je Naučni centar Nikola Tesla na Long Ajlendu.

Novak je oduvijek govorio o tome kako je Nikola Tesla jedan od najznačajnijih Srba u istoriji, a ovog puta našao je vremena i da se pobliže upozna sa radom Centra na Long Ajlendu.

“Obišao sam Naučni Centar Nikola Tesla na Long Ajlendu u Americi. Zahvaljujem se dragim ljudima iz organizacije koji su me toplo dočekali i dozvolili mi da se bolje upoznam sa centrom”, poručio je Novak.

U poruci na Instagramu dodao je i ovo:

“Bilo je nestvarno hodati zemljom na kojoj je Tesla stvorio neke od najznačajnijih izuma koji su danas integralni deo modernog sveta. Nikola Tesla je bio multidimenzionalni čovek koji je toliko uradio za ovaj svet da će proći još mnogo godina pre nego što to u potpunosti shvatimo. Hvala ti, veliki Tesla. Živeo još dugo tvoj legat i tvoj večni duh koji nas vodi i čuva”, napisao je Đoković.

 

View this post on Instagram

 

I visited Tesla Science Centre in Long Island. I want to thank the wonderful people who welcomed me and showed me around. It was so impactful walking around the grounds where Nikola Tesla invented some of the most important inventions that are integral parts of today’s modern society. He was a multidimensional being that has done so much for this world that it’s going to take many more years for us to realize that. Thank you Tesla. Long live your legacy and spirit. ?? Obišao sam Naučni Centar Nikola Tesla na Long Island-u u Americi. Zahvaljujem se dragim ljudima iz organizacije koji su me toplo dočekali i dozvolili mi da se bolje upoznam sa centrom. Bilo je nestvarno hodati zemljom na kojoj je Tesla stvorio neke od najznačajnijih izuma koji su danas integralni deo modernog sveta. Nikola Tesla je bio multidimenzionalni čovek koji je toliko uradio za ovaj svet da će proći još mnogo godina pre nego što to u potpunosti shvatimo. Hvala ti veliki Tesla. Živeo još dugo tvoj legat i tvoj večni duh koji nas vodi i čuva.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-hvala-ti-veliki-tesla-foto/||claudebot