Detalji napada na vaterpoliste Zvezde: Jedan od njih se spasao skokom u more (Video)

Objavljeno: 9. 2. 2019 u 16:42h

Vaterpolista Crvene zvezde Aleksandro Kralj, koji je danas napadnut u Splitu, bio je primoran da skoči u more u bijegu od napada huligana. Kralj je dobio nekoliko udaraca u predjelu sljepoočnice, a ostatak njegovih drugova se razbježao pošto je nekolicina huligana, vidjevši obilježja Zvezde, prišla i napala Beograđane. 

U gužvi koja je nastala, srpski vaterpolista nije imao kud – skočio je u more i spasao se od daljeg batinjanja. Ubrzo poslije incidenta, Slobodna dalmacija je objavila video-snimak na kojem se, istina, ne vidi sam trenutak napada, već srpski vaterpolista do pola u vodi, kako razgovara sa ljudima na obali, a potom uz pomoć jedne djevojke i starijeg gospodina izlazi iz mora.

Kako se navodi, četvorica igrača sjedila su u kafiću oko 13.40 časova na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče. Splitska policija traga za napadačima. Slobodna Dalmacija navodi, pozivajući se na nezvanična saznanja, da su vaterpoliste napala petorica mladića.

“Odjednom je nastala galama i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovjek skočio u more, dok je drugi pobjegao u smjeru Palate, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac” – rekao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od očevidaca ovog inicidenta.

Povodom ovog incidenta u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije u 17 sati zakazana je vanredna konferencija za štampu.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Detalji napada na vaterpoliste Zvezde: Jedan od njih se spasao skokom u more (Video)

  1. zlatko

    samo neka se zna da je u pitanju mržnja koja im izjeda dušu. I nije problem što su to bili igači CZ iz Beograda isto bi bilo i da u pitanju igrači Dinama ili bilo koje momčadi iz NESPLITA. Bolesna smo nacija do srži i takvi čemo ostati dok god je svijeta i vijeka.Mrzimo se jer ne pripadamo istoj stranci. Mrzimo se ako nismo iz iste škole. Mrzimo jer nemamo automobile iste marke.
    Nismo svi takvi ali ono što je bolesno manji je dio tijela ali svejedno tijelo umire.
    Zlatko.
    Slavonski Brod

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/detalji-napada-na-vaterpolista-zvezde-jedan-od-njih-se-spasao-skokom-u-more-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])