Da li se bivši kapiten Zvezde vraća na Marakanu i to već u januaru?

Objavljeno: 9. 12. 2019 u 18:45h

Najčitaniji sportski medij na Kipru – “Kerkida” objavio je ekskluzivno otkriće: Vujadin Savić od januara je opet u Crvenoj zvezdi!

U tekstu nema mnogo detalja, niti je priča opširna, osim što se tvrdi da su i igrač i Crvena zvezda raspoloženi da već u januaru obnove saradnju koja je ljetos iznenada prekinuta.

Kako podsjeća Mocart sport, Savić je dvije sezone bio standardan u štoperskom tandemu kod Vladana Milojevića. Prvo sa Le Talekom, potom sa Degenekom i Milunovićem. Bio je zamjenik kapitena Milijaša, mada je u većini mečeva nosio kapitensku traku jer Milijaš nije igrao, a dao je veliki doprinos evropskim uspjesima Crvene zvezde kao što su ulasci u Ligu Evrope i Ligu šampiona, pobjeda nad Liverpulom, remi u Londonu sa Arsenalom, kao i u osvajanju dvije uzastopne titule.

Iako je zimus produžio ugovor sa crveno-bijelima do 2022. godine, prilično iznenađujuće je ljetos napustio klub pošto je na pripremama izgubio status startera. Uprkos važećem ugovoru, Zvezda ga je bez obeštećenja pustila u APOEL sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Vujadin Savić je za Zvezdu nastupao i ranije, od 2007 do 2010. godine, a između ta dva mandata vrijeme je proveo u Radu, Bordou, Drezdenu, Armeniji, Votfordu i Šerifu.

Izvor: Srpskainfo/ Foto: Zoran Žestić/Tanjug

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/da-li-se-bivsi-kapiten-zvezde-vraca-na-marakanu-i-to-vec-u-januaru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])