Da li je Denver na putu da postane novi Golden Stejt?

Objavljeno: 4. 1. 2020 u 16:29h

Talentovani košarkaš odigrao je utakmicu karijere protiv Indijane postigavši 25 poena uz 11/12 iz igre.

“I dalje mislim da su godinu ili dvije daleko, veoma su mlad tim. Mislim da Porter pokazuje da je ono što su mnogi mislili da će biti. Srećan sam što su povrede iza njega, pogotovo što je imao problema s leđima što zna da bude nezgodno”, rekao je Barns u emisiji “The Jump” i dodao:

“Pokazuje koliko je talentovan i svakako je, uz Nikolu Jokića, budućnost ove ekipe. Veoma sam uzbuđen zbog Portera jer nema mana u napadu”.

U studiju je bio i novinar ESPN Kevin Arnovic koji je uporedio Denver sa Golden Stejtom.

“Prije tri godina ovaj dečko je bio prvi u klasi – najtalentovaniji igrač u SAD”, rekao je Arnovic i kazao kako je za Nagetse važno da pikovi izrastu u vrhunske košarkaše.

“Mislim da je ovo veoma važno. Ako ti se ekipa nalazi u državi koja nije privlačna drugim košarkašima, šta ti treba da osvojiš prsten? Odgovor je da tvoji pikovi moraju da se razviju i mnogo više nego što su im drugi predviđali. Pogledajte Voriorse, Drejmond Grin je bio pik druge runde, Klej Tompson je bio deveti pik, a ispostaviće se da je trebalo da bude u top 3. Pa i Stef Kari…”.

Isto to se dešava sa Nagetsima.

“To je sada priča sa Denver Nagetsima. Jokić je bio pik druge runde, Džamal Mari je bio sedmi pik, a evo sada i Portera, na kojeg smo zaboravili, a koji može da pogodi iz bilo koje pozicije na terneu. Ako on postane 90 odsto igrača što mu se predviđalo, Denver Nagetsi će biti favoriti za titulu”, ističe Arnovic.

Denver ove godine igra dobru košarku, nalazi se na drugom mjestu na Zapadu sa skorom 24/10 i imaju veliku šansu da drugu godinu zaredom obezbijede domaći teren u plej-ofu.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/da-li-je-denver-na-putu-da-postane-novi-golden-stejt/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])