Bobiju viri glava! Pogledajte Marjanovića i Dončića u legendarnom vozilu (Foto)

Objavljeno: 20. 10. 2019 u 16:57h

Boban Marjanović je ponekad pravi Guliver među Liliputancima, a ne prestaje da oduševljava originalnim forama van terena. Ovog puta je Luka Dončić objavio fotografiju njih dvojice iz jednog “oldtajmera”.

Naime, od dolaska Srbina u Dalas on i Dončić su gotovo nerazdvojni. Nakon golfa su odlučili da se malo provozaju. Jedini problem (ili možda i nije problem) bio je što Bobiju glava viri iznad visine krova! Srećom u pitanju je kabriolet, pa su mogli da spuste krov, ali ga je sigurno vjetar dobro produvao.

Ukoliko dio prijateljstva koji imaju van terena prenesu na parket, Dalasu se sprema pakleno dobra sezona. Jedno je sigurno, biće jako, jako zabavno pratiti ih i van terena!

Izvor: sport.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/bobiju-viri-glava-pogledajte-marjanovica-i-doncica-u-legendarnom-vozilu-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])