Anćeloti o Zvezdinom čudu: Iznenađen sam, ko bi rekao

Objavljeno: 7. 11. 2018 u 14:07h

Trener Napolija Karlo Anćeloti iznenađen je pobjedom Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

Ni Anćeloti nije uspio slaviti u Beogradu, njegov tim odigrao je 0:0 u prvom kolu, a sinoćnju pobjedu Crvene zvezde malo ko je očekivao.

“Da budem iskren, baš sam iznenađen porazom Liverpula u Beogradu. To je neočekivano, Zvezda se sada uključila u borbu za prolaz dalje, a u Parizu je izgubila 6:1. Ko bi rekao”, izjavio je Anćeloti pa dodao:

“Naša grupa ne može biti izjednačenija, a dva remija s PSŽ-om su pozitivna za nas jer ako završimo s istim brojem bodova, imaćemo prednost”.

Nakon odigrana četiri kola Napoli i Liverpul imaju po šest bodova, PSŽ je na trećem mjestu s pet, dok je Crvena zvezda posljednja s četiri osvojena boda.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/anceloti-o-zvezdinom-cudu-iznenadjen-sam-ko-bi-rekao/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])