Završnice Kupa BIH u Banjaluci i Brčkom

Objavljeno: 19. 2. 2019 u 15:01h

Odbojkaški klubovi Banjaluka Voley u ženskoj i Mladost iz Brčkog u muškoj konkurenciji domaćini su završnice Kupa BiH za ovu sezonu.

Na raspisani natječaj za organizaciju završnih turnira najbolje ponude dostavili su Banjaluka Voley i Mladost, te su nadležna tijela Odbojkaškog saveza BiH nakon bodovanja donijela odluku na temelju garancija o ispunjavanju traženih uslova.

Završni turnir Kupa BiH za odbojkašice biće održan 15. i 16. marta, a za odbojkaše 16. i 17. marta.

U polufinalu kod odbojkašica (15. marta) igrat će Kula Gradačac – Banjaluka Voley, te Bimal Jedinstvo (Brčko) – Sloboda (Tuzla). Finale se igra 16. marta.

U konkurenciji odbojkaša polufinale će se igrati 16. marta, a sastaju se: Kakanj 78 – Majevica (Lopare) i Mladost – Jedinstvo (Brčko). Finalni susret igrat će se 17. marta.

Direktor takmičenja Nikola Košević saopštio je da će raspored i satnice polufinalnih i finalnih utakmica biti određeni naknadno.

Izvor: Agencije / Foto: Miroslav Petrović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/zavrsnice-kupa-bih-u-banjaluci-i-brckom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])