Tri prva mjesta za banjalučke invalide stonotenisere (OSI): Pravac Geteborg (Foto)

Objavljeno: 24. 6. 2019 u 20:12h

Prvenstvo Bosne i Hercegovine u stonom tenisu za OSI ,,Sarajevo Open 2019,, održano je 23.06. u Sarajevu. Takmičenje je odigrano u tri kategorije.

Članovi STK OSI Vrbasa iz Banjaluke su osvojili tri prva mjesta. U kategorijama K-6-7-8, najbolji je bio Haris Eminović K-6 koji je osvoijo 1. mjesto i zlatnu medalju, u kategoriji kolica najbolji je bio i osvojio prvo mjesto prošlogodišnji šampion Pero Savić, u kategoriji stojećih takmičara K-9-10 spojene najviše uspjeha je imao Vidiček Ivica osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju.

Dva druga mjesta su osvojili odlični Ognjen Ranisavić K-2 kolica i Aleksandar Đurić K-7 što predstavlja veliki motiv za ubuduće za takmičare.

Dva treća mjesta su osvojili Dejan Petrović kolica K-3 i Elvis Čančarević K-4. Ovo je najveći uspjeh kluba na BiH takmičenjima od kada se takmiče.

“Radili smo naporno i na kraju se sve isplatilo, momci su presrećni, treneri prezadovoljni. Nastavljamo dalje, pred nama je ljeto puno obaveza, treninga, prijateljskih mečeva, evropskih kampova i turnira. U septembru je Evropsko prvenstvo u Geteborgu Švedska, u planu je odlazak na ovo veliko takmičenje”, kažu iz STK OSI Vrbas.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/tri-prva-mjesta-za-banjalucke-invalide-stonotenisere-osi-pravac-geteborg-foto/||claudebot