“Stop rušenju banjalučkog sporta”

Objavljeno: 13. 9. 2018 u 10:14h

Na banjalučkom Trgu Krajine postavljeni su transparenti kao reakcija na najavljenu obustavu rada Rukometnog kluba Borac m:tel.

Nakon što je u srijedu “Velikan iz Gospodske” saopštio da od danas prestaje sa treninzima svih selekcija, zbog ne samo lošeg finansijskog stanja, već i zbog nepostojanja infrastrukture za održavanje treninga u Banjaluci, oglasili su se transparentom i navijači crveno-plavih.

Raja iz banjalučkog naselja Čaire okačili su transparente na Trg Krajine na kojima piše “Stop rušenju BL sporta” i “Borik ne zaboravljamo”.

Tako su se podsjetili 30. marta 2000. godine, i košarkaškog meča u “Boriku”, kada je Igokea u “majstorici” savladala Borac Nektar 90:78 nakon produžetka, čime je prekinuta šestogodišnja dominacija Banjalučana, a dupla kruna otišla u Aleksandrovac.

Izvor: Mondo / Foto: MONDO/Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

2 komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: “Stop rušenju banjalučkog sporta”

  1. Pino

    Mnogi “veliki Banjalucani” su se okoristili od Borca, rukometnog, fudbalskog, kosarkaskog… poizali kredite i zaduzivali se, nisu placali igrace, dazbine… a pare samo nestajale.
    Kada su vlada i sponzori zategnuli pipu koja toci u rupu bez dna, sad je neko drugi kriv.
    Sport i Borac u BL su ubili oni koji se najvise kunu u isti. (Iz Audija A8 i vile sa bazenom)

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

  2. BLok

    To sto je Igokea uzela duplu krunu u Boriku uopste nije bitno u odnosu na to sta se desavalo na tribinama tog 30. marta 2000. Informisite se, vi ste novinari…

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/stop-rusenju-banjaluckog-sporta/||claudebot