Sa banjalučkim legendama (Foto)

Objavljeno: 11. 6. 2019 u 12:10h

Sresti u najčuvenijoj banjalučkoj ulici, Gospodskoj, dvojicu sportskih legendi jeste događaj za naš portal. Naš saradnik okružen sa dragim licima slavne sportske prošlosti ovog grada: sa jedne Anton Josipović, osvajač zlatne medalje sa Olimpijade u Los Anđelesu 1984. godine, i Angel Trajkovski, bivši košarkaš “Borca” sa druge strane.

Vedete su se srele nakon duže pauze budući da Angel živi u Americi gdje, mada u poznim godinama, izgleda odlično.

“Putujem i redovno igram tenis na rekreativnim turnirima. Bogami i pobjeđujem. U Banjaluci sam prisustvovao redovnom susretu košarkaških veterana. Po povratku kući u moj Bojsi ponovo ću na put u prelijepu Kanadu”, rekao nam je Angel.

Anto Josipović nam je pokazao akreditaciju sa Svjetskog bokserskog šampionata u Minhenu. Zamolili smo ga za podsjećanje:

“Pobjedio sam u prvom kolu a onda su doktori konstatovali prelom lijeve ruke iznad sake. Njemci su stavili gips ali kad sam došao kući u Banjaluku čuveni hirurg dr. Simo Bajić je uradio “popravni” budući da su njemačke kolege pogrešno spojile kost. Simo ju je vratio na pravo mjesto jer mi je ruku ponovo ”lomio”, prisjetio se Josipović.

Na njegovu priču nadovezao se Trajkovski pokazavši krivi prst – do palca. To mu je trajno podsjećanje na vrijeme aktivne košarkaške karijere.

Susret sa banjalučkim sportskim legendama bio je kratak ali, očito, sadržajan. Nadamo se i zanimljiv za konzumente našeg portala.

Banjaluka.com / Autor: Slobodan Pešević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/sa-banjaluckim-legendama-foto/||claudebot