Počele pripreme Kuglaškog kluba Borac: Cilj su titule

Objavljeno: 19. 7. 2018 u 18:39h

Ambicije u novoj sezoni su najveće i želimo da osvajamo trofeje, kao i da se što bolje predstavimo na međunarodnoj sceni (NBC kup u Apatinu), rekao je Nenad Talić, predsjednik Kuglaškog kluba Borac, koji je danas počeo pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Banjalučani su prošlu sezonu završili na petom mjestu, nakon dugo godina osvojen je i trofej, i to onaj u Kupu RS. Sada su ciljevi mnogo viši i u svrhu toga imenovan je novi trener Dušan Kudra, a kao pojačanje je angažovan Dragan Šukalo, juniorski reprezentativac BiH i nekada član Kozare iz Gradiške.

“Zadržali smo kostur ekipe i doveli vrijedno pojačanje. Promijenili smo trenera i imenovan je Dušan Kudra, koji odlično poznaje ekipu i dugo je u klubu”, izjavio je Talić.

Predsjednik kluba je naglasio da Borac ove godine slavi 60 godina postojanja te da će se početkom septembra obilježiti godišnjica. Ujedno je najavio novitete u marketinškom i organizacionom smislu, a igračima je podijelio dva kompleta dresova i trenerke.

Trener kluba je kazao da će dio priprema biti obavljen u Banjaluci, a do početka sezone je planirano učešće na nekoliko jakih turnira. Između ostalog, Borac je pozvan na turnir koji organizuje Crvena zvezda povodom 65 godina postojanja kluba.

“Igraćemo nekoliko kontrolnih utakmica kako bismo što spremniji dočekali novu sezonu. Borac ne bi bio Borac kada ne bi težio da bude prvak, ali i da osvoji ostale trofeje. To nam neće pasti sa nebesa i moramo naporno da radimo. Imamo kvalitetnu ekipu, a Posušje, Revita i Rudar Kakanj će nam biti glavni konkurenti za titulu. Prvenstvo je dugo i uvijek bude iznenađenja. Mislim da ćemo uspješno preći sve prepreke i doći do prvog mjesta”, kazao je Kudra.

Borac ove godine očekuju i ispiti na međunarodnoj sceni pošto će u Apatinu učestvovati na NBC kupu.

“Daćemo sve od sebe da se u što boljem svjetlu predstavimo na NBC kupu. Nadam se da ćemo biti što spremniji za sve ispite koji nas očekuju naredne sezone. Dobro se poznajemo i ekipa je iskusnija za jednu sezonu. Nadamo se da će sljedeća godina biti bolja od prethodne. Ne odričemo se borbe za titulu”, jasan je Ljubinko Džajić, kapiten ekipe.

Izvor: Nezavisne/ Vladimir Grbić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/pocele-pripreme-kuglaskog-kluba-borac-cilj-su-titule/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])