Od danas prijave za stipendiranje sportista

Objavljeno: 1. 7. 2019 u 13:10h

Banjaluka.com /Autor: Marija Gajić

Sportisti iz Banjaluke, od danas pa do 15. jula imaju mogućnost da se prijave za gradsku stipendiju, na osnovu ostvarenih rezultata.

Saopštili su ovo danas iz Gradske uprave grada Banjaluka i dodali da se kategorizacija sportista vrši na osnovu postignutih rezultata u periodu od 1. jula protekle godine do 1. jula tekuće godine za narednu budžetsku godinu.

“Zahtjev za kategorizaciju – Obrazac KS podnosi se putem protokola Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport”, naveli su u Gradskoj upravi

Uz zahtjev za kategorizaciju (Obrazac KS), pored dokaza o ispunjenosti opštih uslova, sportista je dužan dostaviti i:

  • uvjerenje o državljanstvu,
  • uvjerenje matičnog sportskog saveza kojim dokazuje da sportista nema potpisan profesionalni ugovor sa sportskom organizacijom,
  • uvjerenje o prebivalištu/boravištu,
  • uvjerenje da je aktivan član sportske organizacije u kojoj je ostvario sportski rezultat, odnosno ispunjenje uslova za kategorizaciju,
  • zapisnik sa takmičenja ili službeni bilten međunarodne sportske federacije i nadležnog pripadajućeg sportskog saveza, ili podatke sa službenih internet stranica pripadajuće međunarodne federacije u skladu sa odredbama člana 3. pravilnika,
  • kopiju tekućeg računa i broja računa banke koja ima sjedište u Republici Srpskoj.

Dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj kopiji.

Ovdje preuzmite:

“Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, putem telefona broj: 051/244-444, lokal 713”, zaključili su u Gradskoj upravi.

Banjaluka.com / Autor: Marija Gajić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/od-danas-prijave-za-stipendiranje-sportista/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])