Goran Delić okončao karijeru pred punom dvoranom, Veljko nokautirao Mađara (Foto)

Objavljeno: 29. 12. 2019 u 10:02h

Pred više od 3000 ljubitelja boksa Goran Delić, porazom protiv Ukrajinca Nadima Novopašina, okončao je svoju bogatu tridesetogodišnju boksersku karijeru.

Uz taktove pjesama “Sini jarko sunce sa Kosova” i “Vidovdan” Goran Delić izašao je na ring sportske dvorane “Borik”, u kojoj je na velikom ekranu prikazan antologijski kraj borbe između Marjana Beneša i Žilbera Koena.

Uz veliku podršku porodice i prijatelja Goran je sjajno odradio svoj posljednji meč, dominirao je od samog početka ali ga je jedna neopreznost koštala nokauta u petoj rundi.

“Ovo što ste vidjeli večeras je boks, hvala vam što ste bilo ovdje i podržavali me. Želim da se poslije ovog meča družimo, da oprostite jedni drugima, život je prekratak da bi se bavili glupostima2 – rekao je Goran Delić.

Svoj prvi meč u profesionalnom ringu sinoć je imao i Danilo Tošić koji je pobijedio mađarskog Borca Norberta Šekereša.

“Ponosan sam što sam svoj prvi profesionalni meč odradio baš na Oproštanu Gorana Delića, nadam se da ću krenuti njegovim stopama” – rekao je Tošić.

Veljko Ražnjatović je, pred glavnu borbu večeri, digao publiku na noge, pobijedivši nokautom u drugoj rundi Mađara Andreasa Čomora.

“Hvala divnoj publici u Banjaluci, što se meča tiče vidjeli ste, nadam se da će mi organizatori sljedeći put naći jačeg protivnika. Bila je čast uveličati oproštaj velikog borca Gorana Delića čiji je meč bio šlag na ovo divno boksersko veče” – rekao je Ražnatović.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Aleksandar Golić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/goran-delic-okoncao-karijeru-pred-punom-dvoranom-veljko-nokautirao-madjara-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])