Baloni Srpska Open „okupirali“ Gospodsku (Foto)

Objavljeno: 7. 9. 2019 u 11:38h

Baloni su jutros „okupirali“ glavnu banjalučku ulicu. Stotine balona u Gospodskoj ulici najavili su „Srpska Open“, ATP Čelendžer koji se naredne sedmice održava na terenima Teniskog kluba Mladost u Banjaluci.

Organizatori i kompanija Prointer ITSS, kao generalni sponzor turnira, na taj  način su upoznali Banjalučane i sve goste grada na Vrbasu sa sadržajima koji očekuju sve posjetioce turnira. Promo baloni sa logotipom Srpska Open uglavnom su završili u rukama najmlađih sugrađana i njihovih roditelja.

„I na ovaj način smo htjeli da damo doprinos što većoj popularizaciji ovog zaista značajnog sportskog događaja. Posebno treba naglasiti da ove godine banjalučki čelendžer proslavlja punoljetstvo što je idealna prilika da svi u narednim danima izdvojimo dio svog vremena i na terenima u parku Mladen Stojanović pozdravimo tenisere iz brojnih zemalja“, rekao je Vlatko Vukotić iz kompanije Prointer ITSS.

Promociji u Gospodskoj prisustvovao je i finalista banjalučkog čelendžera iz 2016. godine srpski teniser Miljan Zekić. Organizatori poručuju da je sve spremno za početak turnira.

Na Srpska Open u glavnom dijelu turnira učestvovaće 48 tenisera. Među njima je i Robin Hase, nekada 33. teniser svijeta. Tridesetdvogodišnji Holanđanin je osvojio dvije ATP titule u singlu i šest u dublu, igrao je finale dubla na grend slemu i svakako će biti jedna od zvijezda banjalučkog čelendžera koji slavi 18. rođendan.

“Gledati uživo vrhunski tenis je veliki događaj i pozvala bih sve da dođu. Nadamo se da će za 18.rođendan mnogi doći da uživaju u teniskim majstorijama. Velika je stvar za jedan grad kada ima ovakav turnir sa tradicijom.”, naglasila je Lana Popović, direktor turnira.

Prvi nosilac je Slovak Andrej Martin, 124. igrač sa ATP liste, a drugi je Italijan Filipo Baldi koji je 22 mjesta iza slovačkog tenisera. Srpska Open koja se održava od 9. do 15. septembra igra se za nagradni fond od 46.600 evra, a pobjednik će osvojiti 80 ATP bodova.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Baloni Srpska Open „okupirali“ Gospodsku (Foto)

  1. BL84

    Podržavam sve na promociji i BL i Republike Srpske, ali da li će gospoda iz gradske uprave da shvate da je Banjaluka mnogo više i šire nego samo tzv. Gospodska ulica???!!! Da su nekada se bar provozali po okolini Banjaluke možda bi to i shvatili…

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/baloni-srpska-open-okupirali-gospodsku-foto/||claudebot