Atletičarke Borca 13. put šampionke BiH

Objavljeno: 17. 6. 2019 u 16:59h

Atletičarke banjalučkog Borca 13. put u klupskoj istoriji postale su šampionke Bosne i Hercegovine, a Banjalučanke su ukupno 44 boda osvojile prvo mjesto.

Isti broj bodova kao i Borac imao je i Glasinac sa Sokoca, ali su Banjalučanke trijumfovale zbog činjenice da su imale tri pobjede u pojedinačnim takmičenjima. Prva mjesta osvojile su Nikolija Stanivuković u diciplinama: Troskok (11,39) i skok u dalj (5,63), i Aleksandra Vidović u bacanju koplja (42,10).

“Mi smo na ovaj način potvrdili dominaciju u Bosni i Hercegovini, od ukupno 17 prvenstava smo osvojili 13 titula. Zaista želim da čestitam svim našim takmičarkama, a svakako da su najveći doprinos dale Nikolija Stanivuković i Aleksandra Vidović koje su praktično i donijele prvo mjesto jer smo zahvaljujući njima imali jednu pojedinačnu pobjedu više od Glasinca. Ovo je svakako veliki motiv za nas ali i veliko priznanje jer smo još jednom osvojili titulu državnog prvaka” – rekao je trener AK Borac Nebojša Matijević.

Plasman: AK Borac 44, AK Glasinac 44, AK Sarajevo 40, AK Banjaluka 38, AK Novi Grad 27.

Izvor: Blmojgrad/ Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/atleticarke-borca-13-put-sampionke-bih/||claudebot