“Adria Tur” u Banjaluci? Milinović: Ne sumnjamo da će turnir biti održan

Objavljeno: 25. 5. 2020 u 20:25h

Novak Đoković, najbolji svjetski teniser danas je izjavio da turniri u Crnoj Gori i Banjaluci još uvijek nisu sto posto potvrđeni. O njima se, rekao je najbolji teniser svijeta, počelo razgovarati intenzivno u posljednjih nekoliko dana, a fokus je stavljen na Beograd i Zadar čiji termini dolaze uskoro.

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović objasnio je o čemu se radi. On je dodao da je u intenzivnom kontaktu sa oranizatorima Adria Tura i do kraja sedmice trebalo bi, kaže on, da budu otklonjene sve dileme u vezi sa dolaskom najkvalitenijeg igrača svijeta u Banjaluku.

“Radimo na usaglašavanju svih detalja u vezi za održavanjem turnira “Adria Tura” u Banjaluci, u toku ove sedmice ćemo razgovarati o otklanjanju svih dilema u vezi sa tim da li će turnir u našem gradu biti održan u šta ja uopšte ne sumnjam” – rekao je predsjednik Tenikog saveza Republike Srpske Draško Milinović.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/adria-tur-u-banjaluci-milinovic-ne-sumnjamo-da-ce-turnir-biti-odrzan/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])