Novi potpis u Borcu: Hrelja produžio ugovor sa šampionom BiH

Objavljeno: 25. 5. 2024 u 13:23h

Damir Hrelja ostaje član Borčeve fudbalske porodice i naredne sezone.

Na obostrano zadovoljstvo parafiran je novi ugovor, a Damir kaže da je dogovor pao u “pet minuta“.

“Lako smo se dogovorili oko nastavka saradnje i drago mi je što ostajem u Borcu. Navikao sam se na grad i na klub, a odigrali smo i sezonu za pamćenje. Nadam se da će tako biti i naredne sezone u kojoj nas čeka mnoštvo izazova-od evropske scene do domaćih takmičenja.“, rekao je Hrelja.

Iz sportskog sektora kluba poručuju da je Damir u potpunosti opravdao povjerenje svih u Platonovoj i da je svojim igrama zaslužio novi ugovor.

“Damir je dao pun doprinos na našem putu ka šampionskoj titulu, a van terena je pobrao simpatije naših navijača svojim odnosom prema klubu i gradu. Zadovoljni smo što ostaje u FK Borac i uvjeren sam da će naredne sezone biti još bolji igrač i da će nastaviti sa svojim napretkom“, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor.

Izvor: Glas Srpske / Autor: D.D. / Foto: G.S.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novi-potpis-u-borcu-hrelja-produzio-ugovor-sa-sampionom-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])