Novak još nije završio sa pisanjem istorije i obaranjem rekorda

Objavljeno: 5. 11. 2019 u 11:49h

Direktor Mastersa u Parizu Gi Forže kaže da je bila velika šteta što se Rafael Nadal povrijedio i time bio spriječen da se bori za plasman u finale.

Španac je bez borbe predao meč Denisu Šapovalovu, pa je tako u “Bersiju” izostao veliki obračun dva najbolja tenisera svijeta, Nadala i Novaka Đokovića.

Forže kaže da je zdravlje igrača najvažnije, ali da publika svakako želi da vidi one najbolje što je češće moguće.

“Mnogi su ovdje sanjali o tom finalu Rafaela Nadala i Novaka Đokovića i o tome da bi mogao da uslijedi njihov novi obračun na ATP tur finalu u Londonu. Danas se pitamo, hoće li Nadal uopšte igrati tamo”, kaže Forže.

Nekada četvrti igrač svijeta kaže da dvojica tenisera u različitom stanju igraju u finišu sezone.

“Naravno da svi želimo da gledamo ona najbolje. nažalost, na kraju sezone, Rodžer je izabrao da se osmara, Novak igra najbolje od svih, a Rafa pokazuje znake umora. Svi imaju preko 30 godina, ali se ponašaju kao mladići, gladni su pobjeda, brzi su, izdržljivi, ali moraju da rade naporno i suočavaju se sa teškim situacijama. To je obilježje najvećih”, kaže Francuz.

Ubijeđen je da nas čeka još mnogo dobrih stvari od “velike trojke”.

“Novak nije završio sa pisanjem istorije i obaranjem rekorda u svijetu tenisa. Možda ni Rafa ni Rodžer nisu”, zaključio je Forže.

ATP tur finale u Londonu održava se od 10. do 17. novembra u “O2 areni”.

Izvor: B92 / Z.K.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novak-jos-nije-zavrsio-sa-pisanjem-istorije-i-obaranjem-rekorda/||claudebot