Novak Đoković tražio pomoć, tresao se i hvatao za glavu (Video)

Objavljeno: 24. 5. 2024 u 20:12h

Srpski teniser Novak Đoković nikako da pronađe pravi ritam pred start Rolan Garosa, a tokom meča sa Tomasom Mahačem, u polufinalu turnira u Ženevi doživio jednu vrlo neprijatnu situaciju, zbog čega je morao da zatraži i medicinsku pomoć.

Đoković je od Čeha poražen sa 2:1 u setovima (6:4, 0:6, 6:1), a već na kraju prvog seta bilo je evidentno da se Novak ne osjeća dobro, piše Sportal.

Srpski teniser je na otvaranju meča imao brejk prednosti (3:1) i činilo se da ide ka vođstvu u setovima ,ali je onda uslijedio pad i preokret Mahača koji je došao do prednosti od 1:0.

Po završetku seta Novak je zatražio medicinsku pomoć i bilo je očigledno da mu nepovoljni vremenski uslovi zadaju dosta problema, nakon nekoliko kišnih dana. Držao se prvi teniser za glavu, ruke su mu se tresle i trebalo mu je malo vremena da dođe k sebi.

Ipak, prebrodio je ovu krizu i naredni set dobio sa nulom, ali je u trećem i odlučujućem setu došao do samo jednog gema pa je eliminisan.

Izvor: Glas Srpske / Foto: Tanjug

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novak-djokovic-trazio-pomoc-tresao-se-i-hvatao-za-glavu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])