Nostalgični Beker: Nedostaje mi Đoković, presrećan sam zbog njega

Objavljeno: 8. 11. 2018 u 12:56h

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, priznao je da je uživao u saradnji sa prvim teniserom svijeta i da mu nedostaje taj period.

Beker i Novak su sarađivali gotovo tri godine tokom kojih je Đoković osvojio šest grend slem titula. Rastali su se u decembru 2016. godine. Nijemac je u “The One Show” programu na BBC-u pričao o tom vremenu sa dosta emocija kao i o razlozima koji su doveli do prekida saradnje.

“Bio je to prelijep period, tri godine zajedničkog rada. Nedostaje mi to vrijeme, ali sve ima svoj kraj. Novak je imao problema sa povredom, operaciju, a bio je pomalo i prezasićen tenisom. Nije više bilo potrebe za mnom u timu”, rekao je Beker.

Prije šest mjeseci Đoković je obnovio saradnju sa Marjanom Vajdom, vratio je i kondicionog trenera Gebharda Fila Griča i to je dalo rezultate. Sa 22. pozicije sredinom juna, dospio je ovog ponedjeljka na prvo mjesto ATP liste.

“Ostali smo bliski, često se čujemo i mogu da kažem da sam srećan zbog njegovog povratka. Na početku godine nije izgledao sjajno. Bio je van top 20, povrijeđen i kao da je izgubio tu šampionsku auru. Na Vimbldonu je sve profunkcionisalo, osvojio je turnir i tako je sve krenulo”, podsjetio je trostruki šampion Vimbldona i nekadašnji broj jedan.

“Po meni, Novakova grupa je teža. Zverev, Čilić i Izner, tu neće biti nimalo jednostavno. U drugoj grupi ima dobrih servera, Anderson na primjer, koji voli uslove u dvorani. I Federer ima ubitačan servis”, poručio je Beker.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/nostalgicni-beker-nedostaje-mi-djokovic-presrecan-sam-zbog-njega/||claudebot