Milojević: Preuzimam odgovornost za lošu igru u derbiju

Objavljeno: 26. 9. 2018 u 12:54h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je odgovornost za loše izdanje tima u derbiju protiv Partizana (1:1).

Crveno-bijeli” tim danas gostuje u Kruševcu, gdje će odigrati zaostali meč petog kola lige Srbije, a rival je Napredak. Zvezda je u novom šampionatu i dalje bez poraza.

“Imam povjerenje u igrače. To je bila jedna utakmica, gdje ništa nije štimalo. Nisu igrači krivi, ja sam najveći krivac i odgovaram za sve. Tako je kako je, i na tome treba da se završi. Imamo zabrinutost i kada su rezultati dobri, kada smo igrali dobro, a kamoli sad. Ono što je dobro treba da još više poboljšate, a ono što nije da popravite. Slijede nove utakmice, novi izazovi. Očigledno nije bilo kako smo očekivali. Moja odgovornost je najveća i ne bježim od toga. Ali, probaćemo da to ispravimo i vidimo gdje smo griješili”, poručio je Milojević, koji je rekao da postoji million stvari koje su ostale za svlačionicu.

Milojević je rekao da njegove fudbalere čeka teška utakmica.

“Igraćemo protiv ekipe koja nam je prošle sezone napravila dosta problema. Puno je poštujemo. Napredak je uvijek bio stabilan, sa trenerom koji je veoma iskusan i biće teško”, rekao je Milojević.

Vujadin Savić i Nikola Stojiljković neće biti na raspolaganju za meč u Kruševcu koji počinje u 18.30 časova.

“Danas će snage odmjeriti dva srpska kluba Crvena Zvezda i Napredak, gdje su Crveno-beli favoriti. MOZZART za pobjedu Delija daje kvotu 1.40

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/milojevic-preuzimam-odgovornost-za-losu-igru-u-derbiju/||claudebot