Milion evra pravi problem Piksiju

Objavljeno: 26. 5. 2024 u 11:05h

​U kući Fudbalskog saveza Srbije se ovih dana spremaju velike odluke. Ugovor za selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija i dalje nije potpisan, a po svemu sudeći neće uskoro ni biti, ukoliko se hitno ne dogovore u kući fudbala.

Problem oko novog ugovora sa selektorom Srbije nastao je oko finansijskog dijela. Radi se o potencijalnom raskidu saradnje ukoliko “Orlovi” ne obezbijede plasman u osminu finala na predstojećem prvenstvu Evrope, saznaje “Sport klub”. 

Stojković u slučaju raskida saradnje insistira na obeštećenju u visini od milion evra.

I dalje je nepoznanica kada će Piksi dobiti novi ugovor na potpis, a novi termin kada bi to trebalo da se desi jeste u ponedjeljak (27. maj) u 11.00 časova.

Konačnu riječ imaće članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Tačka tri, sjednice zakazane za ponedjeljak, definiše diskusiju oko nastavka saradnje sa selektorom, prenosi “b92“.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/milion-evra-pravi-problem-piksiju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])