Vrbas osvojio prvo mjesto na međunarodnom turniru

Objavljeno: 8. 4. 2013 u 19:45h

Košarkaški klub osoba sa invaliditetom “Vrbas” iz Banjaluke odbranio je prošlogodišnje prvo mjesto na međunarodnom turniru održanom ovog vikenda u Sloveniji.

KKI Vrbas

“Ekipa žVrbasaž je u finalnoj utakmici savladala ekipu žKranjaž sa 33 koša razlike”, rekao je Srni predsjednik “Vrbasa” Marinko Umićević i dodao da su na turniru u Kranju učestvovale ekipe iz Slovenije, Italije, Austrije i BiH.

On je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima i gostoprimstvom domaćina ekipe “Kranj”.

“Turnir je bio od velikog značaja za igrače Vrbasa kao pripremna utakmica za finale NLB lige, koje se igra 13. aprila u LJubljani”, rekao je Umićević.

Prema njegovim riječima, igrači “Vrbasa” su spremni za finale NLB lige, gdje očekuju pobjedu i pravo učešća na evroligi.

Izvor: Agenicje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/vrbas-osvojio-prvo-mjesto-na-medunarodnom-turniru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])