Učenici OŠ “Zmaj Jova Jovanović” pobjednici takmičenja banjalučkih osnovnih škola u košarci

Objavljeno: 13. 5. 2013 u 10:31h

Učenici OŠ “Zmaj Jova Jovanović” pobjednici su lige banjalučkih osnovnih škola u košarci. Oni su u jučerašnjem finalu, koje je odigrano u sportskoj dvorani “Obilićevo”, savladali vršnjake iz OŠ “Branko Radičević” rezultatom 35:28.

Kosarka_1-1

U meču za treće mjesto, učenici OŠ “Georgi Stojkov Rakovski” savladali su OŠ “Aleksa Šantić” rezultatom 45:42.

Medalje i pehare pobjednicima uručila je zamjenik gradonačelnika Banjaluke, Jasna Brkić. Ona je u svom obraćanju istakla da je ovo takmičenje veoma važno za razvoj banjalučkog sporta i da će Grad Banjaluka uvijek podržavati ovakve manifestacije.

– Čestitam svim učesnicima takmičenja i organizatorima i vjerujem da će takmičenje banjalučkih osnovaca iznjedriti nove košarkaške asove – rekla je Jasna Brkić.

Najbolji igrač i strijelac takmičenja je Nemanja Ninković, član pobjedničke ekipe, a njemu je nagrade uručio generalni sekretar Košarkaškog saveza Grada, Dragan Vuković.

Liga banjalučkih osnovnih škola trajala je mjesec dana, odigrane su 52 utakmice, a učestvovalo je oko 250 učenika iz 20 osnovnih škola iz najvećeg grada Srpske.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/ucenici-os-zmaj-jova-jovanovic-pobjednici-takmicenja-banjaluckih-osnovnih-skola-u-kosarci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])