Nesterović promoter košarkaškog kampa na Jahorini

Objavljeno: 27. 5. 2013 u 15:06h

Proslavljeni evropski i NBA košarkaš Radislav Nesterović biće promoter košarkaškog kampa “Hipo tri poena Jahorina 2013”, koji će biti održan od 28. juna do 24. avgusta na Jahorini pod pokroviteljstvom Hipo Alpe Adria banke Banjaluka.

slika

U prisustvu Nesterovića i sportskog direktora mladih selekcija Košarkaškog kluba “Partizan”, izvršni direktor Hipo Alpe Adria banke Banjaluka Lidija Žigić i predsjednik Organizacionog odbora košarkaškog kampa Neđo Macanović potpisali su danas u Banjaluci ugovor o generalnom sponzorstvu 12. kampa, na kojem će se okupiti oko 600 djece uzrasta od 6 do 16 godina iz regiona.

“Ovaj kamp je u proteklih 12 godina dokazao da se u njemu ozbiljno radi, a ti rezultati su već vidljivi jer igrači, bivši polaznici kampa, u svojim klubovima, pa čak i u Evroligi dobijaju sve ozbiljniju ulogu. Vjerujem da će neko i od sadašnjih generacija već za nekoliko godina igrati u NBA ligi”, rekao je Nesterović na konferenciji za novinare.

Žigićeva je rekla da se ovogodišnji košarkaški kamp na Jahorini održava u godini “Evrobasketa 2013”, te da je Hipo grupa, a sa njom i Hipo banka Banjaluka i Mostar, jedan od glavnih sponzora takmičenja.

“Kroz kvalitetnu decenijsku podršku košarkaškom kampu na Jahorini dokazali smo da smo partner na koga se može osloniti i računati na duge staze”, rekla je Žigićeva.

Međunarodni košarkaški kamp “Hipo tri poena Jahorina 2013” održava se 12 godina zaredom, a kroz ovaj košarkaški kamp do sada je prošlo oko 6.000 dječaka i djevojčica iz BiH, zemalja regiona i drugih evropskih zemalja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/nesterovic-promoter-kosarkaskog-kampa-na-jahorini/||claudebot