“Malene” poražene u Zenici

Objavljeno: 16. 2. 2012 u 16:46h

Košarkašice Mladog Krajišnika poražene su sinoć na gostvonju u Zenici od ekipe Čelika, rezultatom 72:63 u okviru 15. kola Regionalne košarkaške lige za žene.

Čelik-Mladi Krajišnik

Čelik-Mladi Krajišnik

Ovom pobjedom Čelik je izbio na drugo mjesto sa omjerom od 11 pobjeda i 5 poraza dok su “Malene” doživjele 10. poraz i zauzimaju sedmu poziciju na tabeli.
Kod pobjedničke ekipe najbolje su bile Bura Josipa (25) i Tavić Matea (13), dok je najbolja pojedinka susreta Bogoje Ivona iz Mladog Krajišnika sa (28) poena .

U narednom kolu Banjalučanke dočekuju ekipu Hemofarm Štade.


Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/malene-porazene-u-celiku/||claudebot