KKI Vrbas bez polufinala

Objavljeno: 23. 4. 2016 u 11:28h

Košarkaši „Vrbasa“ poraženi su u odlučujućoj utakmici za plasman u polufinale „Challenge Cup-a Banja Luka 2016“ od turske ekipe Turk Cell, 63:57.

U prvom poluvremenu, koje je završeno prednošću Banjalučana 30:28, viđena je izjednačena borba. Ipak, treća dionica meča presudila je pobjednika, koju su gosti iz Turske riješili u svoju korist 22:13, i u posljednju četvrtinu ušli sa plus sedam, 50:43.

Početak posljednjeg perioda pripao je košarkašima Vrbasa, koji su dobrom odbranom i lakim koševima brzo došli na poen zaostatka, 50:49, ali za potpuni preokret, ipak, nisu imali snage.

Najveći problem Banjalučanima zadavao je presing u odbrani košarkaša Turk Cella, na šta domaći nisu imali adekvatan odgovor.

Turk Cell je predvodio Kajari sa 22 poena, dok su najefikasniji u redovima Vrbasa bili Demirović sa 23, Modronja sa 17 i Štimac sa 15 postignutih poena.

Ovom pobjedom, Turk Cell je obezbijedio plasman u polufinale, u kojem će se sastati sa španskom ekipom Bidaideak Bilbao BSR.

Polufinale i utakmice za plasman na programu su od 15.15h, odnosno 17.30h u SD Borik i USD Kampus, a utakmica za treće mjesto i finale biće odigrani u nedjelju od 10, odnosno od 12.15 časova u SD Borik.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kki-vrbas-bez-polufinala/||claudebot