Igokea se revanširala Zrinjskom

Objavljeno: 23. 1. 2012 u 14:50h

Košarkaši Igokee savladali su sinoć Zrinjski rezultatom 86:63 u posljednjem meču 17. kola Lige 13 BiH.

Igokea - Zrinjski

Igokea – Zrinjski

Igokea se tako revanširala ekipi iz Mostara za jedini poraz u ovogodišnjem šampionatu. Gostujuća ekipa dobro je počela utakmicu, ali su Aleksandrovčani veoma brzo stekli prednost, te su na poluvrijeme otišli sa 11 poena prednosti, 40:31. Završnica je potpuno pripala domaćim igračima koju su pojačali tempo, te susret priveli kraju sa ubjedljivih 23 poena prednosti.

Nebojša Joksimović je u pobjedničkom timu bio najbolji sa 21 poenom, dok su kod Mostaraca Diego Kaplean i Marsel Džons ubacili po 14 poena.

Ostali rezultati 17. kola:

  • Bosna – Vogošća 109:76
  • Brotnjo – Leotar 67:75
  • Čelik – Borac 73:63
  • Servicium – Varda HE 76:70
  • Čapljina – Mladost 93:91

Slobodna je bila ekipa Hercegovca.

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/igokea-se-revansirala-zrinjskom/||claudebot