Igokea bolja od Ruscona

Objavljeno: 5. 9. 2013 u 12:29h

Košarkaši Igokee su u pet pripremnih mečeva zabilježila isto toliko pobjeda. Sinoć su savladali odličnu ekipu Ruscon Mordovija, člana Super Lige Rusije. Rezultat je bio 66:54 u korist domaće ekipe.

igokea

Trener Dragan Bajić nije mogao da računa na kapitena Milana Dozeta, a Nikolića zbog lakše povrede nije ni uvodio u igru iako je bio u sastavu. Bajić je istakao da je zadovoljan konačnim rezultatom, ali ne i prvim poluvremenom gdje nije bilo energije, lošija odbrana i bez mnogo kreacije u napadu je donijelo prednost ruskoj ekipi koja je na odmor otišla sa dva poena prednosti. Greške iz prvog poluvremena su u nastavku ispravljene, a u konačnom zbiru je to iznosilo 12 poena prednosti. Jorović je bio najefikasniji igrač Igokee 14 poena, a Bakić je upisao 11 poena. Gerasimenko i Zagnoyko su postigli po 12 poena, a Pavlov 10 za ekipu Ruscona.

Igose očekuje turnir u Laktašima, koji se održava 13. i 14. septembra, a pored domaće ekipe učestvuju Radnički – Kragujevac, Krka – Novo Mesto i GKK Šibenik.

Izvor: Laktaši-info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/igokea-bolja-od-ruscona/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])