Borac je ŠAMPION Republike Srpske

Objavljeno: 19. 3. 2020 u 12:27h

Na osnovu člana 46. i 47. Statuta KSRS, Izvršni Odbor je donio Odluku da je prvak Republike Srpske za sezonu 2019/2020 KK Borac Banjaluka.

Zbog trenutne epidemiološke situacije koja je zadesila kako druge lige u Evropi i Svijetu tako i našu, košarkaški savez Republike Srpske je u skladu sa Statutom proglasio lidera na tabeli KK Borac (18 pobjeda, 1 poraz), šampionom za sezonu 2019/2020.

KK Borac se vraća na stare staze

Poslije sedam godina Borac će sljedeće sezone zaigrati u BH Premier ligi i vratiti se na stare staze slave.

“Banjaluka je dugo godina čekala na ovaj trenutak, svi smo ga zamišljali u drugačijoj atmosferi u krcatoj dvorani Borik uz zajedničko slavlje igrača i navijača KK Borac”, naveli su iz KK Borac.

Zahvalni na podršci navijača

“Uprava kluba, stručni štab i igrači KK Borac vam se zahvaljuju što ste nas tokom ovih šest mjeseci bodrili i što ste vjerovali u igrače, te prije svega u našu viziju da vratimo košarku u naš grad i publiku u dvoranu Borik koja će od septembra moći da uživa u elitnoj BH Košarci.”

Ekipa portala Banjaluka.com čestita banjalučkim košarkašima i želi sreću i uspjeh u Premier ligi.

Banjaluka.com / Autor: Vladana Savić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/borac-je-sampion-republike-srpske/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])