Ko prenosi utakmicu Zvezde i Napolija?

Objavljeno: 18. 9. 2018 u 15:18h

Više od četvrtine vijeka navijači Crvene zvezde čekali su na današnji dan, kada će njihovi ljubimci zaigrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Prvak Srbije će danas u Grupi C odmjeriti snage sa Napolijem pred prepunim tribinama stadiona “Rajko Mitić” (21 čas).

“Crveno-bijeli”, prvaci Evrope iz 1991, sada se vraćaju u najjače klupsko takmičenje i prvi put će zaigrati u elitnom takmičenju u ovakvom formatu. Rivali su više nego respektabilni, a u Beograd prvo dolazi Napoli, za koji se može reći da je i najslabiji protivnik u grupi u kojoj se nalaze još PSŽ i Liverpul.

“Marakana” je potpuno rasprodata, a očekuje se da će na tribinama pravi spektakl napraviti oko 53.000 navijača, od čega je čak 52.000 Zvezdinih.

Za one koji nisu bili u mogućnosti da povratak Zvezde na veliku scenu Evrope gledaju na stadionu bitna je informacija da će utakmicu moći pratiti na programu “Arena Sport 1”.

I mladi Zvezdini fudbaleri danas igraju protiv Napolija u Ligi šampiona, a i ta utakmica će biti emitovana na programu “Arena Sport a” od 16 sati.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ko-prenosi-utakmicu-zvezde-i-napolija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])